About

Sunt prea mult din ce nu vreau sa fiu

si prea putin din ce doresc a fi!

6 răspunsuri to “About”

 1. NicuMeister Says:

  Vă invit să citiţi despre Anthony Burger, un pianist în slujba Domnului, un culegător de suflete pierdute prin muzica pe care o împrăştia. http://meisternik.wordpress.com/2009/12/08/un-pianist-in-slujba-regelui-anthony-burger/

 2. claudiunitisor Says:

  M-am mutat aici: http://claudiunitisor.wordpress.com

 3. Pupazan alina Says:

  Buna frate,imi cer mii de scuze ca va deranjez,am si eu nevoie de un sfat ,povestea mea e urmatoarea….numele meu e alina,am 21 de ani sunt studenta in anul 2 la UPT ,de cand ma stiu,am o prietena pe nume Ana si ea studenta in anul 2,o fata premianta chiar si in facultate,burse,premi,etc…acuma vreo 2 luni si jumatate,peste bunica ei a dat o masina,pe trecerea de pietoni,Ana s-a schimbat foarte mult,din cauza unui hematon ,bunica ei risca sa ramana paralizata daca nu este operat in cel mai scurt timp,de 2 luni de zile Ana e transpusa,nu o mai intereseaza scoala,s-a despartit de toata lumea,incearca sa se indeparteze de toata lumea de frica sa nu pateasca ceva si lumea din jurul ei sa sufere in plus operatia bunici costa undeva in jur de 10.000 de euro e o opaeratie la cap care se efectueaza in strainatate,am inteles ca in Viena,asa au sfatuit-o medici de aici,mai au nevoie de 1000 de ron,de restul au facut rost din vanzarea bunurilor,si spune ca daca nu face rost,ea nu mai vrea sa traiasca,tare mi=e frica ca poate sa pice in tabarea cealalta,sa se apuce de bautura,droguri sau sa fie un caz de la ora cinci,eu nu am trecut prin asa ceva si nu stiu cum sa o ajut,acuma nu stiu va rog pe dvs sa ma ajuti cu un sfat…cum o ajut sa iasa din depresia asta?! Va rog…multumesc mult…

 4. florea calin Says:

  Buna,
  Lucrez pentru o tabara crestina care are si un site si am vrea sa facem un link-exchange cu tine, daca esti interesat adresa site-ului e http://www.taberecrestine.com . Astept un raspuns iar in cazut in care e pozitiv te rog da-mi si linkul tau.
  Merci mult, o zi buna.

 5. nuwdokemz@yahoo.co.uk Says:

  The reason not a single person is chatting about E commerce and as a consequence exactly what you should create right now.

 6. ilarion7 Says:

  frate Claudiu Nitisor,poti te rog foarte frumos sa te informezi pentru mine,caci nu am gasit nicaieri pe net,daca Biserica penticostala Eben Ezer are program vinerea,si daca are se tine programul in realitate,sau este doar afisat.? biserica Eben Ezer din Londra,pastor fr Florin Balan,…si un eventual no.phone,…..multumesc fain,..in Numele DOMNULUI.!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: