Fotografie de 1474 megapixel !!!

Fotografie investire Obama
Aceasta este o fotografie de la investirea lui Obama, in care se poate vedea in detaliu fiecare chip din multime.

Folosind cursoarele din partea stanga sus ( sau dublu click ) se poate accesa si marii fiecare zona din imagine (asteptati cateva momente si imaginea se va clarifica).

Fiecare persoana putea fi identificata dupa eveniment in cazul unui eveniment nedorit.
Fotografia a fost facuta cu o camera robotizata de 1474 megapixel (o rezolutie 295  de ori mai mare decat a unei camere obisnuite).

CLICK AICI

Multumesc Lia 🙂

5 răspunsuri to “Fotografie de 1474 megapixel !!!”

 1. TOTUL PRIN HAR Says:

  Interesanta poza… dar vad ca este si o greseala… Daca te uiti in stanga lui Obama este un om in scaunul cu rotile… In spatele lui (cred ca al cincelea om) gasesti greseala… o palarie care pluteste in aer fara cap, si o jumatate de fata unui om.

  😉

 2. Ia sa vedem cine a fost la investitura lui Obama « Teologeanu Says:

  […] lui Obama 28, februarie, 2009 Posted by teologeanu in de zi cu zi…. trackback Am gasit AICI adresa pentru o fotografie in care pot fi identificate toate absolut toate persoanele care au fost […]

 3. Gabb Says:

  Totul Prin Har – nu e vorba de greseli aici ci de foarte multe erori inevitabile, datorita modului in care functioneaza sistemul acesta Gigapan, de facut poze. Nu este o camera super, ci este un robot care foloseste o camera obisnuita cu care ia foarte multe poze la calitatea maxima de apropiere a camerei. La asemenea suprafata, probabil camera a luat cateva mii de poze pe parcursul a catorva zeci de minute in care oamenii precis si-au schimbat pozitia de cateva ori. Programul care pune pozele impreuna nu gandeste si evident, nu poate asocia intotdeauna pozitiile diferite in care a prins anumiti oameni.

  Teologeanu – Plasarea camerei nu a fost facuta in cea mai buna pozitie, daca urmariti cu atentie, probabil jumatate din cei prezenti nu vor putea fi identificati din aceasta poza (foarte departe de ‘absolut’).

  Robotul acesta nu este foarte scump si ideea in sine este interesanta, sunt insa putine ocazii la care ar fi nevoie de asa ceva, inafara de cazul in care ai face poze la toata biserica la fiecare serviciu 🙂

 4. TOTUL PRIN HAR Says:

  Gabb – Da… ma gandeam e vorba de asa ceva… Am mai vazut greseli/ erori in acea poza… Totusi e interesanta poza.

 5. cllod Says:

  Mi-as fi dorit sa o fi facut eu cu telefonul mobil (asa cum e cu erori/greseli) 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: