Un crestin refuza sa conduca autobuzele ateiste

Britanicul Ron Heather (foto) a refuzat sa mai conduca autobuzul dupa ce a citit bannerul de sase metri pe care era afisat sloganul ateist: „Probabil Dumnezeu nu exista”, spunand ca mesajul intra in conflict cu propriile convingeri.
Conducerea First Bus din Southampton, Marea Britanie, i-a acceptat barbatului de 62 de ani cererea, punandu-i acestuia la dispozitie autobuze „fara mesaj”. Vehiculul in cauza este unul dintre cele 800 participante la campania controversata, prima de acest gen, derulata de Asociatia Umanitara Britanica. Sloganul afisat spune: „Probabil nu exista Dumnezeu. Asa ca nu iti mai fa griji si bucura-te de viata.” Campania a fost sprijinita de profesorul ateu Richard Dawkins, care pretinde ca Dumnezeu e la fel de real precum Zana Maseluta. „M-am ingrozit la vederea mesajului. Inteleg ca reclama nu incalca nicio lege, iar campania se va termina la sfarsitul lui februarie. Daca ar dura mai mult, as lua in considerare si optiunea de a renunta la slujba mea”, a declarat Heather. (R.R)
Sursa:  Ziua
Anunțuri

2 răspunsuri to “Un crestin refuza sa conduca autobuzele ateiste”

  1. turn2christ Says:

    salut ! cer permisiunea sa postez acest articol la mine pe blog http://www.turn2christ.wordpress.com (mentionand autorul ca fiind .. tu)

  2. cllod Says:

    Orice articol se poate posta oriunde mentionandu-se sursa. Nu ai nevoie de permisiunea mea. Posteaza-l! Autorul este ziarul Ziua.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: