Rugaciunea lui Rick Warren la investitura lui Barack Obama

ap_rick_warren_090120_mn1

CLICK AICI

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

14 răspunsuri to “Rugaciunea lui Rick Warren la investitura lui Barack Obama”

 1. cristina Says:

  M-a deranjat mentionarea culorii pielii, precum si numele lui Isus pus alaturi de cel al musulmanilor. Corectitudine politica.

 2. Mircea Popescu Says:

  Da bun si daca-s mentionate, e rau asta ?

 3. cllod Says:

  Eu zic ca a fost o rugaciune a vremurilor in care se afla acum America.

 4. cristina Says:

  America incearca sa se vindece de rasism. Mentionarea culorii pielii in toate aspectele vietii nu ajuta la asta.

  Crestinii nu trebuie sa fie in rind cu „lumea”. Daca s-a rugat in numele lui Isus, de ce a trebuit sa spuna si de Isus al musulmanilor?? Noi cind ne rugam nu spunem: „In numele Tatalui, al Fiului, al Duhului Sfint si al lui Allah”, nu?

 5. cristi Says:

  Sunt de acord cu Cristina…Warren a scris niste carti superbe, dar asta nu-l scuza in legatura cu filmuletul postat. Am citit azi ca noul presedinte ales este de acord cu avortul…unul din exemple…personal nu as putea sa ma rog pt cineva care sustine asa ceva…ce sa mai zic de a cere binecuvantare lui Dumnezeu peste cineva care sustine ceva cu care Dumnezeu este in opozitie…sa avem sanatate duhovniceasca, si sa ramanem langa Scripturi…o zi excelenta!

 6. carpediem Says:

  Cristina si Cristi aveti dreptate. Rick Warren nu este la prima gafa, „Viata condusa de scopuri” este un exemplu concludent al doctrinei sale liberale.
  http://scarabeu.wordpress.com/category/nerecomandat/

 7. cllod Says:

  Cristina, toti avem rani. Mentionarea culorii pielii cred ca ii ajuta pe cei de culoare. „visul american” a prins viata. Cine se gandea ca Obama are sanse? (binenteles in afara de mine 😉 care am scris inca de la inceputul lui Ianuarie 2008 ca Obama va fi noul presedinte. Hai ca m-am umflat in pene … )
  Chestia cu numele pentru mine nu e relevanta. Se referea la aceeasi persoana. Si nu am auzit atata tam, tam in jurul numelui lui Dumnezeu, in zilele imediate dupa 11 septembrie Cand toti „lideri mari” au folosit DOAR numele de Dumnezeu.
  Cristi, vezi tu Cristi de asta nu ne-au chemat pe noi sa ne rugam:) . Totusi Scriptura ne invata sa ne rugam pentru pacatosi si pentru „dregatori”. M-am repetet?
  carpediem, m-ai facut sa-l iubesc mai mult pe Isus desi il inteleg mai putin….

 8. cristina Says:

  Cu ce ii ajuta pe negrii mentionarea culorii pielii lor?? Dimpotriva, ii tine „jos”, cu mentalitatea ca de acolo nu se iasa.

  Oricine avea sanse, nu numai Obama ca e negru. Inaintea lui au fost altii de culoare care au fost primii. Lauda cineva pe Clarence Thomas (judecator la curtea suprema), Condi Rice (prima femeie de culoare secretar de stat), sau Colin Powel, si mult mai multi? NU. Stii care e diferenta? Daca esti sus si esti conservativ, nu se pune. Daca esti sus si esti liberal, na…atunci ala da succes.

  Chestia cu numele e relevanta pentru ca nu e aceeasi persoana. Isus al crestinilor nu e acelasi cu Isus al musulmanilor. La 9/11 toti vorbeau de acelasi Dumnezeu, chiar daca numai pentru o clipa. Diferenta de la cer la pamint!

 9. cllod Says:

  Cristina, cand spui ca un negru a violat un copil ii „ti jos” pe negrii, cand spui ca un negru a ajuns presedinte al SUA, e cu totul altceva.

  sa stii ca si cei mentionati de tine sunt considerati inainte mergatori pt Obama.

  Am spus ca se refera la aceeasi persoana ca persoana istrica nu ca reprezentare. de unde stii ca toti vb de acelasi Dumnezeu? de ce nu l-au identificat in persoana lui Isus? de ce la 9/11 esti atat de ingaduitoare si acum nu?

 10. cristina Says:

  Ca a cistigat in vremurile de astazi, nu e absolut nimic! Daca cistiga cind Rosa Parks era trimisa pe banca din spate a autobuzului, atunci era ceva! Eu nu ma uit la culoare, ca cineva omoara un copil, sau ajunge presedinte sau orice altceva, culoarea nu conteaza, sau nu ar trebui sa conteze.

  Cei care i-am mentionat eu mai sus sint pur si simplu ignorati de organizatiile de negrii sau de negrii in general. Uita-te si citeste orice din presa americana si vezi daca gasesti undeva unde se scrie de ei in termeni frumosi. Nume ca Uncle Tom, Oreo cookies, sint date tuturor negrilor care au tupeul sa fie conservatori. Numai ca ei uita ca cine i-a eliberat a fost un republican si nu un democrat.

  Nu s-a referit la aceeasi persoana istorica, pentru ca istoria lui Isus din Biblie este TOTAL diferita de istoria lui Isa din Coran. Nu este vorba de una si aceeasi persoana. Asta e greseala mare care a facut-o: s-a rugat ca si cum ar fi.

  La 9/11 fiecare a cautat refugiu in Dumnezeul in care a crezut. Nu a amestecat nimeni dumnezeii din toate religiile, zicind ca in final, e unul si acelasi. Nu cred ca e nimic rau ca un hindus sa se roage la Krishna (daca asa alege) atita timp cit nu zice ca Krishna e Isus din Biblie.

 11. J. C. Hahne Says:

  Cristi… Chiar daca are defecte Domnul Presedinte, (chestia asta cu avort e doar una din mai multe) dupa scriptura trebuie sa ne rugam pt liderii nostri. Chiar daca nu sunt de accord cu Obama in ceea ce priveste avortul, m-as ruga, si ma rog pt el sa aiba intelepciune, si putere sa faca cea ce este bine.

  Cristina… Daca ai merge intr-o tara musulmana cum ai spune „Isus” acolo? Ai spune numai in Romaneste, sau Engleza… Warren a zise Isus in mai multe limbi… Eu personal m-am mirat ca a si zis numele lui Isus… Credeam ca ar fi spus doar Dumnezeu ca sa fie „politically correct”.

  Nu sunt un fan mare al lui Warren, dar a facut mult mai bine decat asteptam…

  • lugojiano Says:

   in limba araba crestini nu folosesc Isa, caci acest profet musulman e un anticrist. crestinii arabi au numele mantuitorului: Iesua, asemanator evreiescului Yeshua, iar Ricki asta stie foarte bine ce face cand construieste noua biserica modernista, urmeaza directiuni dela tronul Satanei din Vatican! si Obama i doar o papusa a intereselor luciferice din umbra. Stiti in ce organisme ii implicat Rick Warren: Council on Foreign Relations – ce planuiesc ei se numeste o noua ordine mondiala, inclusa aici este normal si o noua religie mondiala, la care el contribuie din plin, la fel ca predecesorul sau Billy Graham. Am fost avertizati in Biblie ca asa ceva se va intampla, si ca v-or veni MULTI care v-or insela foarte MULTI! Va rog oameni discerneti timpurile!

 12. cristina Says:

  Numai ca Warren este in SUA, iar cind pomenesti de Allah te duci cu gindul la zeul musulmanilor, iar cind zici Isa, este referinta la Isus al musulmanilor.

 13. lugojiano Says:

  omul asta ghideaza vietile a milioane si milioane de oameni – inselati la maxim! uita-te domle la el cat tupeu!!! sa se roage lui allah, adica unui dumnezeu ecumenic, adica acelui dumnezeu caruia toate religile ii apartin: lucifer, cel cazut si insetat de sange de crestin prostit! credinta adevarata in Isus nu-i o religie, si in nici un caz un pastor adevarat nu s-ar asocia cu niste satanisti notorii ca si Obama. I vai si amar pt cei care-l urmeaza! de ce nu-si da nimeni seama? io citit careva cartile? is pline de erezii, asta o face intentionat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: