Comportament si simbol

„… Masina unui barbat este urmata de aproape de cea a unei femei care conduce grabita. El ajunge la intersectie, iar cand verdele semaforului se transforma in galben, calca frana. Femeia din spatele lui se enerveaza. Il claxoneaza; vocifereaza foarte explicit; tipa si gesticuleaza.

Cand femeia e in toiul scandalului, cineva ii bate usor in geam. Ea isi ridica privirea si vede un politist. Acesta o invita sa coboare din masina si o duce la post, unde este perchezionata, i se iau amprentele si este pusa intr-o celula. Cateva ore mai tarziu este eliberata, iar politistul care a eliberat-o ii inapoiaza bunurile personale, spunandu-i: „Imi pare foarte rau pentru greseala, doamna. Eram in spatele dvs. in timp ce claxonati, faceati gesturi urate si foloseati un limbaj urat. Am observat autocolantul cu inscriptia <Ce ar face Isus?> de pe masina dvs., suportul tablitei de imatriculare cu inscriptia <Alege Viata>, semnul de pe geam pe care scria: <Vino cu mine la scoala duminicala>, emblema crestina cu pestele pe capota, si in mod firesc am presupus ca ati furat masina.”…”

Extras din : Cand se incheie jocul, totul se intoarce in cutie /John Ortberg

Anunțuri

Un răspuns to “Comportament si simbol”

  1. Anca Says:

    este foarte adevarat! cateodata lumina noastra e tare intuneric! 1 corinteni 5:20, ca si cum Hristos ar indemna prin noi… cuvinte grele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: