Scandal la VTV

partea2, partea3, partea4, partea5

Reclame

7 răspunsuri to “Scandal la VTV”

 1. Gravisher Says:

  Dumneavoastra lucrati la VTV?

 2. cllod Says:

  @Gravisher: Nu, nu am lucrat si nu lucrez la VTV.

 3. titiriga Says:

  despre ce coloana vertebrala vorbeste bogdan popescu? a uitat cumva ca a dat afara din VTV o persoana, pur si simplu ca asa a vrut peleul lui? nu a facut altceva altceva decat sa transforme un conflict personal intr-unul de grup!ha, ha, ha( se spune ca daca nu mai exista alta varianta, macar sa razi)

 4. alina alina Says:

  bravo, d mle gravisher! Oamenii acestia chiar lucreaza la VTV?

 5. bogdan Says:

  care dintre voi nu are nevoie de un loc de munca si un salariu de Craciun, domnule Alex Stan? Ma faceti sa rad de ditamai solidaritatea fata de acest popescu junior!

 6. protestatar Says:

  Daca pt un loc de munca si un salariu de Craciun merita sa te cobori sub demnitatea ta de om, mai bine lipsa.
  Ramaneti voi la madam Maria Tudor sa va dea banii cu portia, sa va jigneasca in toate felurile.
  Oamenii de valoare au plecat, stiind ca in secunda 2 isi gasesc in alta parte, pe cand cei care au ajuns la VTV din pura intamplare au ramas, tremurand din toate incheieturile (madam Tudor e imprevizibila, va ma zbura cativa in mod sigur)

 7. catalin Says:

  Vreau sa-i spun lui Bogdan Popescu un singur lucru! Un jurnalist este liber, gandeste liber si opiniile personale si le face cunoscute prin presa scrisa, video sau audio sau daca nu scrie fituici pe care le citeste prin statiile de autobuz! Din pacate majoritatea jurnalistilor valceni se multumesc sa-si bea cafeluta pe la conferinte de presa si sa asculte linistiti cum prefectul, primarul sau oricine altcineva le dicteaza ce sa scrie. Acesta este singurul lucru reprosabil celor care astazi pleaca de la VTV.
  V-ati caciulit 1 an intreg la windosul madamei Tudor…. Deh salariul in ziua de azi nu se castiga usor. Dar ati crescut si ati inteles ceea ce a inteles si generatia mea intre 1985 si 1989! Asa nu se mai poate!
  Datii bataie copii si nu va temeti de averea madamei care arunca cu milioanele de euro ca sa-l faca premier pe stolojan si care face pe cuvioasa pe la biserici! Dezvaluiti totul despre firmele si despre cum sunt tratati oamenii madamei… Dati in cei de la ITM care nu s-au implicat in scandalurile de munca de la uzina sau info….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: