Un Roman-American fericit

Dorel Faghiura, este un Roman-American din Chicago mare fan al lui (de acum presedinte) Barack Obama.

Click pe imagini pt. a le mari.
usa-octombrie-2008-536

usa-octombrie-2008-569

usa-octombrie-2008-570

Anunțuri

Etichete: ,

13 răspunsuri to “Un Roman-American fericit”

 1. Adi Says:

  O sa-i piara zambetul cat de curand!!!!

 2. Mia Says:

  Asa zic si eu, chiar mai curind decit ne gindim.

 3. Rodica Botan Says:

  Cu exceptia, daca nu-i place lucru si sta pe ajutor social…Ca lor li s-au facut promisiunile…celor ce vor sa aiba dar nu vor sa faca nici un efort…

 4. ftdorel_Chicago2008 Says:

  ptr.Adi, Mia & Rodica Botan, nu stiu daca presedintele ales imi va putea sterge zanbetul asa de repede , dar sa stii ca nu stau pe ajutorul social al noul preseditne ales Barak Obama, doar simpatizez si sunt mandru de politica lui pe care o aduce la Casa Alba. Il simpatizes ptr. ca este din Chicago apoi este o persoana f.f. desteapta si educata. A stiut sa isi comvinga electoratu. Iar Mr. Obama a inceput sa scrie o noua istorie aici in america. Datimi voie sa va zic ca 95% din populatia albilor l-au votat pe Mr. Barac Obama , asta spune multe.

 5. cristina Says:

  ftdorel – mai verifica-ti sursele, 43% din albi au votat pt Obama, 55% cu McCain. Hitler a fost ales cu majoritate si asta spune si mai multe.

 6. Rodica Botan Says:

  Baiatule daca economia buzunarului tau, inteligenta (sau siretenia) lui Obama si lipsa de caracter a celor care l-au votat nu te deranjeaza…si mai poti adauga ca un bonus faptul ca Sodoma va avea legi sa-i apere pacatele…rizi si felicita…

  Cu totii vom da socoteala…unii de ris si altii de plins!!! Have fun!!!

 7. cllod Says:

  Rodica Botan, dar esti suparata rau… .
  A spune ca cei care l-au votat pe Obama sunt lipsiti de caracter, e neadevarat si extremist.

 8. cristina Says:

  Oare proverbul nostru romanesc : spune-mi cu cine te-nsotesti, si o sa-ti spun cine esti, nu e valabil? Daca prietenii lui intimi sint teroristi, comunisti, anti-semiti, oare ce-mi arata? Ca n-are caracter si se foloseste de oricine si de orice ca sa ajunga la putere! Cind esti de acord cu criminalii si ii lasi liberi, oare nu e din lipsa de caracter?

 9. cllod Says:

  Ba da Cristina, proverbul ramane valabil dar nu e valabila insinuarea lui: spune-mi pe cine votezi, si-am sa-ti spun cine esti.
  O zi frumoasa 🙂

 10. cristina Says:

  Cum sa nu? Daca votez cu cineva care e de acord cu avortul, cu homosexualii, cu antisemitii, cu teroristii, cu comunismul, oare nu arata ca sint si eu de acord cu lucrurile astea? Altfel de i-as da votul meu?

 11. cllod Says:

  Cristina, poti vota cu o persoana din foarte multe motive.
  Poti sa votezi pe cineva pentru ca tipul: e tanar, pt. ca e carismatic, ca e negru, ca e barbat, ca e destept, ca are caine, ca a spus o chestie interesanta, ca are par cret, etc (nu spun ca toate astea le are Obama, dau doar exemple) fara a cunoaste „doctrina” lui.

  Insasi faptul ca multi crestini l-au votat spune ceva.

  Nu pot spune ca acei crestini sunt lipsiti de caracter, pot spune ca nu stiu exact din ce motive l-au ales, ca au fost altfel informati, sau nu au fost informati, etc.

 12. Rodica Botan Says:

  N-am crezut niciodata ca cineva care are o Biblie in mina si mai citeste din ea din cind in cind poate sa fie asa confuz…cum poti sa aperi pe cineva care nu ca a gresit si ii pare rau, nu…pe cineva care isi face o meserie din a fii impotriva lui Dumnezeu…care de la inceput taie citeva din cele 10 porunci jos…

 13. cllod Says:

  Rodica, cred ca comunicarea noastra a suferit pe undeva.
  Nu l-am aparat niciodata pe Obama (de ce as face-o?).
  Toate commentarile mele s-au referit la persoanele care l-au votat pe Obama. Mai exact m-am referit la faptul ca a-i cataloga pe acestia ca fiind lipsiti de caracter su necrestini este o extrema si nu poate fi adevarat.
  Numai Dumnezeu e atotcunoscator.
  Toate cele bune 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: