Premieră în audiovizualul naţional – primăria din Prundeni – Vâlcea

Premieră în audiovizualul naţional – primăria din Prundeni – Vâlcea a primit licenţa de emisie pentru TV Sat Prundeni. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat săptămâna trecută cererea administraţiei din comuna vâlceană pentru o licenţă audiovizuală. Pentru început, prima televiziune rurală din România va emite doar opt ore pe zi.
Primăria din comuna Prundeni a reuşit să obţină săptămâna trecută aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru acordarea unei licenţe audiovizuale pentru postul de Televiziune TV SAT Prundeni. Potrivit oficialilor din cadrul primăriei condusă de edilul Horia Horăscu, postul va emite in reţeaua de cablu a operatorului Digital Cable System, iar pentru început programul zilnic va fi de opt ore de transmisie. Specialiştii ce vor lucra în prima televiziune rurală din România spun că în grila de programe se vor include emisiuni de interes local dar şi judeţean, iar cea mai importantă va fi, în opinia realizatorilor “Orele primarului”, difuzat între 20.00 – 23.00.

Acoperire în 120 de localităţi şi transmisiuni live
Noutăţile legate de TV Sat Prundeni nu se opresc aici. Oficialii noului post TV spun că studioul va emite şi în sistem car de reportaj şi va fi prezent pentru transmiterea în direct a diferitelor manifestări ( şedinţe de consiliu, acţiuni culturale sau evenimente sportive) cu ajutorul unui sistem tehnic propriu  Cu această ocazie vor fi receptate transmisiile în peste 120 de localităţi din judeţele Vâlcea si Olt, unde DCS este operator. „Se fac eforturi ca până la sfârşitul acestei luni să se inaugureze noul post TV judeţean, care este cum spunea Răsvan Popescu, preşedintele CNA: o premieră în audiovizualul autohton ca o primărie (şi încă din mediul rural) să primească o asemenea licenţă. (Sergiu MIR)

Preluare: Observator de Valcea

Reclame

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: