Este Ok ca prelatii (preotii, pastorii) sa fie implicati in politica?

Sondajul lunii acesteia se refera la implicarea (sau neimplicarea) prelatilor in politica.

Aici puteti comenta, in dreapta puteti „vota”.

Este Ok ca prelatii (preotii, pastorii) sa fie implicati in politica?

Reclame

7 răspunsuri to “Este Ok ca prelatii (preotii, pastorii) sa fie implicati in politica?”

 1. lidia Says:

  eu consider ca nu este ok!

 2. cllod Says:

  Lidia, poti sa iti argumentezi consideratia?
  Adica de ce nu (te-as fi intrebat si de ce da) ?
  Ps. Te rog sa si „votezi” NU in sondajul din dreapta

 3. elena reinerth Says:

  unii spun ca e ok, pretextand ca tara ar trebui sa fie condusa de oameni care-L cunosc pe Dumnezeu. altii spun ca n-ar trebui amestecate una cu alta pentru ca lucrurile lumii nu sunt lucrurile lui Dumnezeu. eu sunt de acord cu a doua categorie. politica asta este atat de corupta incat un om-doi nu ar reusi sa schimbe fata politicii cu toate tertipurile si mizeriile ei. ba dimpotriva, s-ar pierde si ei pe drum sau ar pleca inainte de mandat satui de porcarii…. scuza-mi limbajul, dar cand vine vorba de politica, astea-s cuvintele care-mi vin…. de la momentul cand oamenii au cerut lui Dumnezeu imparat pentru ca directa Lui conducere nu le-a ajuns, Dumnezeu i-a lasat i voia mintii lor si oamenii au deviat tot mai tare de la adevarul scop al conducerii, autoritatii. azi, asta inseamna imbogatire rapida, putere, coruptie….

 4. LORELEI Says:

  Nu, nu este ok.

 5. cristina Says:

  Eu sint de acord. Chiar ii rog. Ei trebuie sa fie indrumatori si sa arate oamenilor cum sint candidatii si sa expuna pe acei care fac lucruri impotriva legilor lui Dumnezeu. Fiecare alegator trebuie sa fie informat. Nu conteaza de unde vine informatia. (adica sursa sa fie legala si decenta)

 6. Florina Says:

  Eu nu cred ca un pastor are treaba in politica. In prinul rind ori are chemare de pastor care este o slujba si o responsabilitate foarte mare din partea lui Dumnezeu, ori este politician crestin, sint doua slujbe si chemari distincte. Daca a fost ordinat ca-si pastor sa-si vada de turma lui. Altceva este sa fie in guvern oameni credinciosi cu frica de Dumnezeu, ne si rugam pt. asta, dar nu neaparat pastori. Ei au slujba lor, nu cred ca e biblic sa-si lase biserica, si pt. un salar mult mai bun sa intri in politica, indiferent ca mare influienta ar avea.

 7. cristina Says:

  Daca sint chemati sa fie pastori, sint de acord ca nu trebuie sa se lase si sa intre in politica. La fel nu mi-ar place sa faca politica in timpul predicii. Multe lucruri care sint acum in politica au apartinut prima data bisericii apoi oamenii le-au politicizat. Asa ca nu crestinismul a intrat in politica, ci invers.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: