Biserica Scientologică susţine că Tom Cruise este noul Hristos

Actorul Tom Cruise este noul „Hristos al scientologiei”, susţin liderii cultului care cred că oamenii sunt urmaşii unei civilizaţii extraterestre străvechi, potrivit ziarului britanic „The Sun”.

Liderul Bisericii Scientologice, David Miscavige crede că, în viitor, Cruise va fi venerat pentru munca sa de răspândire în lume a credinţei în cultul scientologic.

Cruise s-a alăturat, în anii ’80, Bisericii Scientologice, fondată de autorul de romane ştiinţifico-fantastice L. Ron Hubbard. În unele ţări, cultul este considerat o sectă, iar, recent, inaugurarea unei clădiri pentru adepţii scientologici a stârnit manifestaţii de protest în Germania.

Sursa: Realitatea.net

Anunțuri

2 răspunsuri to “Biserica Scientologică susţine că Tom Cruise este noul Hristos”

  1. elena reinerth Says:

    iar in state o asemenea biserica a fost arsa… dar asta nu-i impiedica sa-si urmeze „credinta”. cel putin ei sunt loiali si constanti… nu ca i-as aproba! doar ma gandesc la starea deplorabila a bisericilor de azi din care unele mai merg din… inertie!

  2. Alex Says:

    Cruise…”noul Hristos”??? Mă abţin de la orice comentariu. Mi se îngrămădesc prea multe cuvinte deodată în gură şi în gând, ca să mai zic ceva la asemena enormitate. Aş putea să spun cu toleranţă că fiecare are dreptul să creadă cum vrea, ce vrea şi cum îl duce capul. Dar asta parcă e prea de tot! Cel mai trist este când unii oameni nu mai pot să vadă pericolul penibilului în care „înălţarea”(?) prin celebritate îi aduce, când nu mai ştiu să păstreze nişte limite ale bunului simţ. Când se uită în oglindă, aşa, ca omul, el chiar se vede …Hristos??
    Brrrr!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: