Comunicat catre bisericile evanghelice din România

“Iată că acum este vremea potrivită; iată că acum este ziua mântuirii”

Întrucât mai sunt doar câteva zile până la începerea Festivalului Speranţei, versetul de mai sus este cu atât mai relevant şi mai actual. Vremea potrivită pentru România este acum, ziua mântuirii pentru România este astăzi. Niciodată nu va exista o vreme sau o zi mai potrivită decât aceasta. Dorim să folosim această oportunitate pe care ne-o dă Dumnezeu de a spune cât mai multor oameni despre Domnul Isus Cristos! Pe măsură ce ne apropiem de acest moment istoric, dorim să vă aducem la cunoştiinţă câteva aspecte:

Programul Festivalului a fot aprobat în unanimitate de către Consiliul de Referinţă format din fraţii Ionel Tuţac, Pavel Riviş Tipei, Otniel Bunaciu, Ioan Moldovan şi Virgil Achihai. Programul este centrat pe Cristos, muzica va fi adecvată bisericilor evanghelice române şi culturii româneşti iar fratele Franklin Graham îl va proclama pe Domnul Isus Cristos.

citeste tot

Reclame

Un răspuns to “Comunicat catre bisericile evanghelice din România”

  1. ‘Binecuvantata’ coincidenta: motto-ul ‘Festivalului Sperantei’ de la Timisoara in … Calendarul Crestin Ortodox al Patriarhiei pe 2008. « Theologhia | amin. Says:

    […] va adresez invitatia sa sustineti o cruciada evanghelistica in luna iulie 2008.” *(vezi AICI AICI, acest citat fiind de fapt deseori folosit de sectari – vezi AICI AICI AICI – ecranul 30, AICI […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: