Doi candidaţi la Primăria Râmnicu Vâlcea, internaţi în spital!

Doi dintre candidaţii la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Dumitru Buşe (PC) şi Ion Nuică (PRM), se află internaţi în spital, prezentând aceleaşi simptome.

Candidatul PC ”a început să se simtă rău, având senzaţia de sufocare, iar medicii îi extrag în mod repetat, prin puncţii, lichid din plămâni”.

De asemenea, candidatul PRM la aceeaşi funcţie, Ion Nuică, este internat într-un sanatoriu de pneumologie din Vâlcea, unde – potrivit preşedintelui filialei PRM Vâlcea, Nicolae Pătru – ”medicii deja i-au extras litri de lichid din plămâni”.

”Am discutat cu familia lui şi am înţeles că însănătoşirea este un proces de durată. Doctorii spun că este posibil să îl externeze în aproximativ două luni”, a adăugat, Nicolae Pătru.

Spre deosebire de candidatul PC, care a participat în mod constant la emisiunile electorale ale posturilor locale de televiziune, peremistul Ion Nuică nu a fost prezent decât la o emisiune, la începutul campaniei.

sursa : Adevarul

Comunicat de presa

Din dorinta de a informa corect opinia publica in legatura cu starea de sanatate a Presedintelui Consiliului Judetean Valcea, domnul Dumitru Buse, facem urmatoarele precizari:
Domnul Dumitru Buse se afla in continuare internat  la Spitalul Fundeni, Bucuresti, unde este supus unor investigatii medicale.
Evolutia starii de sanatate a domnului Dumitru Buse este pozitiva.
Adresam multumiri celor care s-au interesat de starea de sanatate a Presedintelui Consiliului Judetean Valcea si au transmis urari de insanatosire grabnica.
Ion Deaconu, prim-vicepresedinte PC
Filiala judeteana Valcea

sursa: Monitorul

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: