Teen Challenge România – In lupta cu dependenta.

„Dependenta pe termen lung, crima, pierderea bunurilor materiale, camine destramate si moartea, sunt elemente tragice care se constituie ca parte a unei structuri complexe si dureroase ale problemei dependentei de droguri. Nopti nedormite, incapacitatea de a lucra, respingerea de catre societate, singuratatea, hranirea neregulata, si conditiile de viata distorsionate sunt întâmplari curente pentru oamenii care depind de droguri. Chiar daca o persoana cazuta ia decizia de a urma un tratament, o serie de noi probleme îl lovesc atât pe el cât si pe familia lui. Mii de oameni îsi pun mari sperante în vindecarea celor dragi gândindu-se ca vor obtine un loc într-o institutie sau alta. Totusi, foarte curând ei afla ca trebuie sa astepte câteva luni pentru un loc, si ca ajutorul disponibil nu dureaza mai mult de câteva saptamâni. Chiar si pentru acei care reusesc sa-si asigure un loc, rezultatul tratamentului este extrem de nesigur deoarece, din nefericire, programele existente si abordarea tratamentelor sunt cunoscute ca având un succes foarte mic.

Oamenii care pier au nevoie de ajutor ACUM! Numarul celor care au nevoie de ajutor depaseste cu mult spatiul disponibil din institutiile existente care le poate da speranta de vindecare. Teen Challenge România umple golul dintre activitatile de prevenire a drogului si paturile spitalelor.

Scopul nostru este sa oferim ajutor concret si complet si sa salvam pe aceia care pier datorita dependentei.

Teen Challenge România ofera un mediu protector si structurat, favorabil pentru a da un nou start în viata. Studentii nostrii ne compara deseori cu familiile lor. Este un loc în care cel distrus si respins se simte acceptat, si în care ei devin capabili sa se ajute singuri. Este un loc de refugiu unde îsi pot reface demnitatea prin munca si prietenii adevarate. Organizatia Teen Challenge Romania este devotata telului sau de a asigura continuu ajutor acelora care au cea mai mare nevoie – dependentilor (benficiarilor) si familiilor lor.”

Preluare de text de pe site-ul: http://www.teenchallenge.ro

Reclame

2 răspunsuri to “Teen Challenge România – In lupta cu dependenta.”

  1. laurentiu Says:

    o sa participam la o conferinta teen challenge luna asta…abia asteptam…e minunat sa fii in slujba celor pierduti intr-o lume fara soare…si vesnic printre umbre…slava domnului pt toti cei ce simt Soarele si vor sa il duca si celor ce nu il au…

  2. laurentiu Says:

    era comentul meu mai sus…adica al lui coco..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: